Puppy

Iedere combinatie is uniek
Om voor jou en je pup het beste te kunnen bieden starten we met privéles. De les stem ik af op jullie als combinatie. De leidraad hierin is het karakter (temperament) van de pup en krijgt je begeleiding hoe je het beste hiermee kan omgaan. Natuurlijk is er ruimte om dieper in te gaan op vragen of specifieke wensen.

Opvoeding
Het opvoeden van een puppy is leuk, maar soms een uitdaging. Het vraagt veel tijd, energie en geduld om je pupje wat te leren. Zeker wanneer het je eerste pup is. Het duurt een poosje voordat je in de gaten hebt wat je pup met zijn gedrag aangeeft.
Wanneer je weet hoe je iets op kunt lossen of managen, dan wordt opvoeden niet alleen een stuk gemakkelijke maar ook leuker. En voorkomen dat je pup het verkeerde leert is vaak gemakkelijker dan het verkeerde gedrag weer ombuigen.

Het vergt geduld en begrip, maar je creëert een pup die het leuk vindt om naar jou te luisteren en zondig met jou wil samenwerken.

Training
Je pup leren om te komen wanneer je roept is een oefening die ik belangrijk vind, maar zaken aanleren zoals zit, af en blijf kunnen handige tools zijn bij het opvoeden, maar zonder deze oefeningen aan je pup te leren kun je je hem ook begeleiden om uit te groeien naar een zo een evenwichtige mogelijke hond.
Het aanleren van oefeningen wil namelijk niet zeggen dat hij deze oefeningen altijd kan uitvoeren. De snelheid waarin de pup iets kan laten zien hangt af van onder meer het karakter, de omgeving en jouw vaardigheden.


Elke seconde dat de pup wakker is, leert hij! Het is dus aan jou of hij het goede leert…..


Welke les

Pré puppy
Wanneer je nog geen kennis hebt van honden dan kan het verstandig zijn om een pre-puppyles te nemen. Hierin kan al het een en ander besproken worden hoe je met diverse zaken om kunt gaan zoals, zindelijkheids training, socialisatie, wandelen, wel of niet op de bank, enz.

Thuistraining of op de locatie hier
Je kunt met je pup terecht vanaf de eerste week dat je hem hebt. Of wanneer deze wat onzeker is, kan ik bij je thuis komen.

Groepstraining
Trainen met een pup in een groep kan alleen wanneer jij en je pup het aan kunnen om met afleiding te werken. Veel puppy’s worden (te) druk in een groep waardoor informatie niet binnen komt of erger het frustratie met zich mee brengt waardoor de pup niet leert wat we willen wat hij zou leren. Zo nodig starten we eerst met een enkele ander hond er bij. 

Kosten
De privélessen (half uur) zijn op maat voor jouw en je nieuwe pup. De inhoud en aantal van deze lessen worden dus in overleg met jou bepaald.
– Kosten privéles € 25,00 half uur (tot zes maanden). Jij bepaald wanneer en hoe vaak je les hebt. Wanneer jij en je pup zover zijn, dan bestaat de mogelijk om door te gaan naar een van de groepstraining(en).
LET OP !!! Voor een gemaakte afspraak wordt er tijd voor u gereserveerd. De afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden afgezegd. Is dat niet het geval dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Lestijden :
– Privéles: op een samen overeen gekomen tijd. Dit kan zowel overdag als ’s avonds of in het weekend.

Mail naar info@dogbasic.nl als u interesse heeft.
Met vermelding van je Naam, Adres, Woonplaats en telefoonnummer!

Mocht u binnen 48 uur geen reactie hebben gehad, neemt u dan even telefonisch contact op

 
 
 
.