Puppy begeleiding thuis

Om een puppy een goede begeleiding te gegeven is het belangrijk dat je eerst een goede band met je pup ontwikkelt. Wanneer je direct met hem op pad gaat, dan gaat dat nogal eens verloren. Buiten is er zoveel afleiding dat hij niet meer bewust is dat jij er ook nog bent.
Daarom is het fijn om thuis les te krijgen. In de omgeving waar de pup zich veilig kan voelen en leert dat hij contact kan maken met jou en jij leert hoe je veiligheid kan bieden aan je pup, zodat jullie vanaf het eerste moment kunnen leren wat je aan elkaar hebt.

In de les zijn jou vragen de leidraad. Daarnaast zal ik je uitleg geven over de wereld van de pup. De les is dus op maat voor jou en je nieuwe pup. Jij bepaald wanneer en hoe vaak je les wilt. Wanneer jij en je pup zover zijn, dan bestaat er de mogelijk om door te gaan naar een van de groepstraining(en), maar als je liever thuis les of privétraining bij mij op het terrein wilt, is dat ook mogelijk.

Dit kan zowel overdag als ’s avonds als in het weekend. Heeft u interesse in begeleiding thuis? Mail dan naar info@dogbasic.nl.
Doet u dit met Naam, Adres, Woonplaats en telefoonnummer! Mocht u binnen 48 uur geen reactie hebben gehad, neemt u dan even telefonisch contact op.

Kosten
– Kosten privéles € 20,00 half uur (tot zes maanden). Jij bepaald

LET OP !!! Voor een gemaakte afspraak wordt er tijd voor u gereserveerd. De afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden afgezegd. Is dat niet het geval dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.